Richtig Rex

Opgegroeid met Schlagers en Volksmusik is Richtig Rex een waar Stimmungskanon. Gezegend met een sprankelende stem en geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten bij een van zijn vele optredens. Met z’n charmes laat hij harten sneller kloppen. Zijn shows vol supertolle Schlagers en Apresskihits, heerlijke humor en een lach zijn keer op keer een waar meezingfeest met Bombenstimmung. Richtig Rex is het fenomeen voor elk Schlagerfestival, Oktoberfest of Apresskiparty waar nog lang over nagepraat zal worden. Einfach Wunderbar, Supertoll und Stimmungsvoll!

Gipfel Power

Gipfel Power staat voor spass und stimmung. Wie Gipfel Power boekt voor een feestje of evenement zal er zeker van zijn dat het dak eraf gaat. Roy Stekhuizen die verantwoordelijk is voor de Steirische harmonica en zang loopt al heel wat jaartjes mee in de muziek. Op zeer jong leeftijd rende hij al rond met de accordeon van zijn opa. Na wat ervaring in orkestjes ging hij met 19 jaar spelen als accordeonist bij de bekende Anseltaler. Hier groeide hij uit tot een volwaardig entertainer. In 2012 ging Roy als zelfstandig ondernemer verder met een nieuw duo Tiroler Teufel. Hier trad hij op bij bekende festivals zoals zwarte cross,het grote oktoberfeest Sittard en ddn festival.

Heidi

Addie von München

Addie was de zesde uit een gezin van 11 kinderen. Zijn ouders runden een dorpscafé in Volkenschwand, een klein plaatsje in de Duitse deelstaat Beieren ten noorden van München.

Op jonge leeftijd probeerde Addie de gasten in het café al te vermaken met een optreden. In 1981 kwam zijn landelijke doorbraak met zijn hit ”Rote Rosen Weiße Seringen”. Hij stond maar liefst 24 weken in de Deutsche hitparade, waarvan 14 weken op nummer 97.

Grote geesten volgden spoedig, hij was te zien in het bekende televisieprogramma ”Musikantenscheune” en te gast bij diverse oktoberfeesten. 

 

Zanger Addie von München is te boeken met de grootste Duitse feesthits en de gezelligste Nederlandse meezingers. Hij zet ieder (Oktober)feest op zijn kop! Zijn motto is dan ook ”Geselligkeit hat keine Zeit”!

DJ Barry en DJ Bram van Ambiance

Of het nu gaat om een gezellige personeelsavond, een bruiloft, tentfeest, een Oktoberfest, verjaardagsfeest of het Ieren van een andere feestelijke aangelegenheid, met Ambiance Drive-In Show bent u verzekerd van een goede sfeer en gezelligheid! Mede door hun jarenlange ervaring zorgen DJ Barry en DJ Bram voor de perfecte muzikale verzorging van je feestavond!

Met behulp van een zeer breed muziekrepertoire variërend van Top 40, Nederlandstalig, Duitstalig, 70s, 80s, 90s tot aan rockmuziek, gebracht door een top DJ die zijn plaatje praat en zingt, wordt elke avond als maatwerk ingevuld naar de behoefte van de gasten. Een en al gezelligheid dus!

Dus zoek je een ervaren DJ met Drive-In Show voor een knalfeest in de regio Eindhoven en daarbuiten? Neem dan contact op met de Ambiance Drive-In Show. De Ambiance Drive-In Show is inzetbaar bij feesten van 50 tot 500 personen!

Edwin van Mierlo Licht & Geluid

Hoogwaardige kwaliteit artiesten verdienen een net zo hoogwaardige kwaliteit ondersteuning in licht & geluid. Een artiest in zijn vakgebied.

Al vele jaren verzorgen wij naar tevredenheid het geluid van diverse bekende en minder bekende artiesten. Wij maken daarbij enkel gebruik van hoogwaardige apparatuur, zoals draadloze Shure microfoons..

Van een intiem mini concert voor enkele tientallen mensen tot een groot podium in een feesttent met vele honderden mensen, voor elke gelegenheid leveren wij representatieve en passende apparatuur.

We weten als geen ander hoe belangrijk goed geluid is voor een artiest en voor het overbrengen van hun performance.

We streven naar zo goed mogelijk geluid, met een natuurgetrouwe weergave, zodat de artiest gemakkelijk staat te zingen en zichzelf goed kan horen. De artiest hoeft zich dan niet bezig te houden met de technische aspecten van het geluid en kan zich met volle overgave geven voor het optreden.